Personal Training

Sander Alblas, Lift Life
Logo_Lift_Life

Sander Alblas is CrossFit Level 1 trainer en gediplomeerd Fitnesstrainer A en B bij CrossFit Hofplein. Daarnaast is hij Competitief CrossFitter in de Masters categorie.
 “Ik geloof heilig in de clichés ‘je gezondheid is je grootste bezit’ en ‘sport is de beste therapie’. Ik ben verslaafd aan het gevoel van ‘alles geven’ tijdens een zware workout. Grenzen verleggen, sterker en fitter worden. Zowel fysiek als mentaal. Leeftijd en ouder worden zie ik niet als een beperkende factor, maar juist als uitdaging om het beste uit mijzelf te halen”.

Heb je interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik vertel je graag wat een op maat gemaakt trainingsplan met persoonlijke begeleiding voor je kan betekenen:

Sander Alblas
info@liftlife.nl
http://www.liftlife.nl

Prijzen Personal Training Lift Life
– 1 les van 60 min voor €60,00
– 10 lessen voor €55,00 per les
– 20 lessen voor €45,00 per les
– 30 lessen voor €35,00 per les

Sander van der Laan, Fit by Sander

Sander is een gecertificeerd NASM (Nationaal Academy of Sport Medicine) personal trainer met onder andere de opleidingen Fitvak A en Crossfit Level One trainer. Naast Sander zijn huidige baan als verpleegkundige is hij sinds 2016 is Sander zijn eigen bedrijf gestart onder de naam Fit by Sander. Fit by Sander zorgt dat de doelen die je voor ogen hebt bereikt gaan worden. De trainingen zijn zo veel mogelijk gebaseerd op functionele oefeningen waar je niet alleen in de sportschool profijt van hebt, maar ook in het dagelijkse leven. Lifestyle, houding en gedrag worden allemaal op elkaar afgestemd. De combinatie van training en gezonde voeding zorgt voor een verandering van de gehele lifestyle.

Wil je meer weten? Op de site www.fitbysander.nl kan je veel informatie vinden en contact opnemen voor een vrijblijvend intake gesprek en/of een proeftraining.

De prijzen zijn te vinden op de site.