Slide District Rdam Airport Crossfit in
SCHIEBROEK
Wil je weten of Crossfit iets voor jou is ?
Boek nu een gratis kennismakingsles
Slide District Rdam Airport Crossfit in schiebroek/hillegersberg Onze box ligt naast The Hague Rotterdam Airport en ideaal voor
sporters uit Hilllegersberg en Schiebroek.
Is Crossfit nieuw voor je? We zijn er om je te helpen.

Boek  nu een proefles en ontvang na je proefles één week gratis!

CrossFit is voor iedereen!

CROSSFIT DE SLEUTEL TOT GEZONDHEID

Crossfit in Schiebroek/Hillegersberg

Ontdek de Kracht van CrossFit bij CrossFit Hofplein in Schiebroek!

 

Ben je op zoek naar een uitdagende en effectieve manier om aan je fitheid te werken? Zoek niet verder! Bij CrossFit Hofplein in Schiebroek bieden we jou de mogelijkheid om de kracht van CrossFit te ontdekken en je fitnessdoelen te overtreffen.

 

Waarom CrossFit?

 

CrossFit is veel meer dan alleen een fitnessprogramma – het is een levensstijl. Bij CrossFit Hofplein geloven we in de principes van variatie, functionaliteit en intensiteit. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je door gevarieerde workouts die elementen uit gewichtheffen, cardio en gymnastiek combineren. Dit zorgt voor een complete en uitdagende training die je lichaam constant blijft uitdagen en verbeteren.

 

Waarom CrossFit Hofplein in Schiebroek?

 

Professionele Coaches: Onze coaches zijn ervaren en gecertificeerd. Ze zijn toegewijd aan het helpen van elke sporter, ongeacht het fitnessniveau, om hun doelen te bereiken.

 

Community-gevoel: Bij CrossFit Hofplein vormen we een hechte gemeenschap die elkaar motiveert en ondersteunt. Samen trainen zorgt voor een stimulerende omgeving waarin je het beste uit jezelf haalt.

 

Resultaten: Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, sterker wilt worden of je algehele fitheid wilt verbeteren, CrossFit kan je helpen je doelen te bereiken. Onze bewezen methodologie leidt tot meetbare en blijvende resultaten.

 

Variatie: Geen saaie routines! Elke dag brengt een nieuwe uitdaging, waardoor verveling wordt voorkomen en je lichaam zich voortdurend aanpast en groeit.

 

Hoe begin ik?

 

Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt met CrossFit – iedereen is welkom bij CrossFit Hofplein. We bieden introductielessen en persoonlijke begeleiding om je op weg te helpen. Onze coaches zorgen ervoor dat je de juiste technieken leert en op een veilige manier kunt trainen.

 

Waar vind je ons?

 

Je vindt ons op een gunstige locatie in Schiebroek aan de Adrianlaan 382 in het gebouw The Compound. Onze trainingslocatie is uitgerust met voldoende equipment en biedt voldoende ruimte om te trainen en je doelen na te streven.

 

Doe vandaag nog mee!

 

Klaar om je fitnessreis te beginnen? Sluit je aan bij CrossFit Hofplein in Schiebroek en ervaar de voordelen van CrossFit onder begeleiding van ervaren coaches en in een ondersteunende gemeenschap. Bereik nieuwe hoogten in fitheid en gezondheid – schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van CrossFit!.

Maandelijkse lidmaatschappen om uit te kiezen

casual

Maandelijks opzegbaar
90 Maandelijks
 • Een wijze optie om mee te starten om je gezondheid en je fitness te verbeteren of perfect om te combineren met activiteiten buiten de gym
 • 9 credits per maand
 • Perfect voor 2 keer per week

normal

Maandelijks opzegbaar
110 Maandelijks
 • De perfecte keuze als CrossFit je enige training focus is en zoekt naar resultaten voor de langere termijn. Train 3 keer per week en je ziet progressie in je gezondheid en fitness
 • 13 credits per maand
 • Perfect voor 3 keer per week
Populair

unstoppable

Maandelijks opzegbaar
130 Maandelijks
 • Als CrossFit je passie is en je je goed en onverslaanbaar wil voelen binnen en buiten de gym. Ervaar goede resultaten op alle 10 vlakken van fitness
 • Onbeperkt toegang
 • Beste keuze voor resultaat

hardcore

Jaar contract
120 Maandelijks
 • Voel je goed en onverslaanbaar in en buiten de gym. Dit abonnement is voor degene die passie hebben voor fitness en zich willen committeren voor een langere periode aan de CFH community. Ervaar fantastische resulted op alle 10 gebieden van fitness.
 • Onbeperkt toegang
 • Gegarandeerd resultaat

 DISTrICT RDAM AIRPORT

Adrianalaan 382

3053 JC Rotterdam

mark@crossfithofplein.com

Maak kennis met ons toegewijde team

CHECK OUT THE COACHES

Dominique

Dominique

Mark

Mark

ANOUK

ANOUK

Ricardo

Ricardo

Seraph

Seraph

Suzan

Suzan

DENIZ

DENIZ

Pascale

Pascale

Kayung

Kayung

Judith

Judith

PAULO

PAULO

Dimitrios

Dimitrios

Weet je niet zeker of Crossfit iets voor jou is? We bieden een introductie-class!

Don’t believe us….

Dit is wat onze community over ons zegt:

Samen staan we sterk

Crossfit maakt je sterker zoweld fysiek als mentaal. De hechte gemeenschap is hier een belangrijk onderdeel van.

 CrossFit Hofplein

Nutrition coaching

[forminator_form id="2415"]