Over Crossfit Hofplein

In oktober 2011 opende CrossFit Hofplein haar deuren onder de bogen van het oude station Hofplein, midden in het centrum van Rotterdam. Wij trainen zoals trainen bedoeld is: geen machines, geen spiegels, geen excuses.

De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Wij werken met beperkte middelen, maar met veel variatie en creativiteit. Het doel is om continu je grens te verleggen om zo uithoudingsvermogen, conditie en kracht te verbeteren door zeer gevarieerd te trainen.

Bij CrossFit Hofplein staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Wij trainen daarom in kleine groepen van maximaal 8 personen, altijd onder begeleiding van een gecertificeerde coach. Zij inspireren je graag en helpen jou om het maximale resultaat uit je training te halen. Zo vind je balans in jezelf, zowel fysiek en mentaal.

Het doel van onze trainingen is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. Daarnaast is plezier maken een belangrijk onderdeel. CrossFit Hofplein is een hechte community, onze leden kennen elkaar bij naam, zwepen elkaar op tijdens de training en gaan ook buiten de box met elkaar om.