Onze Lessen

WOD

De training bestaat uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen aan te leren en een intensieve WOD (Workout of the Day. De resultaten van deze WOD noteren we op een whiteboard om een sportelement aan de training toe te voegen. Daarnaast houd je je eigen vorderingen bij en stel je doelen op voor jezelf waar je aan wilt werken.

De ultieme uitdaging voor iedere sporter, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid. Haal het maximale uit jezelf en verleg je grenzen tijdens de Workout Of the Day (WOD). Elke dag weer een andere training, je dagelijkse trainingsschema zonder na te hoeven denken!

Mobility & Broga® 

Lift zwaarder, spring hoger en squat dieper… Voorkom blessures, spierpijn en vermoeidheid! Werk aan je techniek, flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Geef je lichaam de pre- en post-workout zorg die het verdient. En verbeter meteen de resultaten van je WOD.

Broga® is ontwikkeld door de Amerikaanse football-professional Matt Miller met een sportlichaam in gedachten. Broga® is een fysiek intensieve training gericht op het optimaliseren van flexibiliteit, opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit, verminderen van blessures en het verbeteren van prestaties bij andere sporten zoals hardlopen, CrossFit, gewichtheffen en zwemmen.

Open Gym

Tijdens deze uren kun je zelfstandig werken aan het verbeteren van verschillende technieken en “thresholds” (oefeningen waar je minder goed in bent, ook wel Goats genaamd) zodat je nog beter kunt presteren tijdens de WODs. Denk aan het oefenen van Double Unders, Handstand progressies, Power & Olimpic Lifts etc. Misschien wil je meer kracht opbouwen, stretchen en foamen of gewoon een gemiste WOD inhalen met een van je trainingsmaatjes.

Circuit

Je traint functioneel en veelal met je eigen lichaamsgewicht. De training duurt 60 minuten en is een vorm van conditie- en weerstandtraining op hoge intensiteit (HIT). Je werkt aan het opbouwen van kracht, conditie en spieruithoudingsvermogen. Intensief, afwisselend, leuk en ideaal voor zowel beginners als gevorderden

Fight Fit

De combinatie van kracht en conditie maakt fight fit ideaal als aansluiting op je crossfit trainingen. Het werken aan je uithoudingsvermogen, spierconditie, coördinatie en kracht zal zorgen voor een dosis energie en zelfvertrouwen, maar het is ook een ontlading om even los te gaan op de bokszakken en de frustratie van de week of de dag er even uit te slaan. We werken hier met boks, muay thai en kickboks techniek waarin we combinaties maken van de basis stoten en trappen. Daarnaast bestaat de warming up uit core en kracht oefeningen. Er is geen fysiek contact, maar fysiek zal je wel alles eruit halen wat er in je zit. Soms train je voor een doel, maar soms is trainen niets meer dan therapie.

Zaktraining

Bij zaktraining beoefen je boks- en traptechnieken, alleen boks je niet tegen maar met elkaar. Je kunt je niet alleen fysiek ontladen maar ook geestelijk, al je negatieve energie kun je kwijt op een boks zak. Maximale beleving, stressontlading, vetverbranding, krachttraining en ontspanning, alles gericht op lichaam en geest. Kortom de ultieme training om energie op te doen en aan je zelfvertrouwen te werken.

Corefit

Tijdens deze training van 30 minuten doen we oefeningen die onze romp stabieler en sterker maken, de basis voor ieder fitnessprogramma. We maken gebruik van verschillende materialen als TRX®, BOSU® en Medicine ballen. De dynamiek van deze les biedt een brede verzameling aan trainingsmogelijkheden voor kracht, coördinatie, stabilisatie en mobilisatie op ieder fitnessniveau.