Ons team

</p>
<h3><b>Dominique Kouah</b></h3>
<p>

Dominique Kouah

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) | CF Gymnastics Trainer | CF Weightlifting Trainer | CF Judges Certificate

Personal Trainer
Eigenaresse CFH

Nu ruim twintig jaar geleden vond ik mijn passie in het lesgeven van Aerobics bij een sportschool in Rijswijk. In 2005 ging ik aan de slag bij een startende uitzendorganisatie voor Personal Trainers in Amsterdam, waar ik ook de opleiding tot Personal Trainer heb gevolgd. In 2006 startte ik als Personal Trainer onder de naam “DO IT Personal Training & Lifestyle Support”. In 2011 raakte ik besmet met CrossFit virus en had ik hiervoor de perfecte trainingslocatie gevonden, midden in het centrum van Rotterdam onder de bogen van het oude Station Hofplein.

Nu na ruim 3,5 jaar hebben wij de deuren van DO IT Personal Gym gesloten en openen wij onze nieuwe box “CROSSFIT HOFPLEIN” als officiële Affiliate. Ik ben super trots op iedereen die mij heeft geholpen bij het verwezenlijken van mijn droom!

</p>
<h3><b>Sander Alblas</b></h3>
<p>

Sander Alblas

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) | CF Judges Certificate (2015) | Fitnesstrainer A Fitvak | Personal Trainer Fitvak

Coördinatie, lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid in balans brengen voor een zo breed mogelijke graad van fitheid. Daar geloof ik in en ik help je graag om dat doel te bereiken. Hoe? Met functionele training: CrossFit dus. Persoonlijke begeleiding en CrossFit competitie training hebben daarbij mijn speciale aandacht.

Mijn naam is Sander Alblas, CrossFit coach en Personal trainer bij CrossFit Hofplein. Oh ja, misschien overbodig om te vermelden; ik ben CrossFit addict!

</p>
<h3><b>Said Amgar</b></h3>
<p>

Said Amgar

Train The Trainers Gladiator Workouts | KLUSC certificates

Conditie, kracht, discipline, weerbaarheid en zelfverzekerdheid zijn bij mijn circuit- en boxing/zaktrainingslessen de belangrijkste focuspunten. Met intensieve en afwisselende werkvormen fitter, sterker en strakker worden.

Mijn lessen zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden.

</p>
<h3><b>Sander van der Laan</b></h3>
<p>

Sander van der Laan

Crossfit level 1 trainer | Fitvak A | NASM (National Academy of Sport Medicine)

Sinds mijn 16e ben ik een fanatiek sporter. De twee voornaamste sporten waar ik mezelf toen op heb gericht waren fitness en boksen. Vanaf mijn 18e ben ik in de fitness gaan werken. Ik heb met veel passie een hoop ervaring opgebouwd als fitnessinstructeur. Op een gegeven moment wilde ik meer bereiken. Ik wilde mijn klanten betere trainingen aanbieden, mij meer verdiepen in de stof en mijn passie tevens gebruiken op de werkvloer. Ik heb hierom verschillende opleidingen gevolgd naast mijn verpleegkunde opleiding. Ik heb Fitvak, NASM personal training en Crossfit Level 1 afgerond. Op dit moment staan de trainingen gericht op de competitietrainingen om verder te gaan in de Crossfit!
</p>
<h3><b>Basiet Jarmohamed</b></h3>
<p>

Basiet Jarmohamed

Broga® 50 RYT

Ik train zelf al een aantal jaar bij CFH en doe veel verschillende lessen: de WOD´s, gymnastics en olympic classes, zaktrainingen en ook de mobility lessen. Ik kwam daarom bij CFH voor het eerst in aanraking met yoga. Bij het crossfitten en in het dagelijks leven merkte ik dat ik daar veel baat bij heb. Daardoor ben ik me meer gaan verdiepen in yoga. Zocht yogascholen op om verschillende soorten yoga te ervaren. Mijn favoriete yogavorm is Broga®. De verschillende yogavormen zijn dan ook de inspiratie voor mijn Mobility lessen. In mijn les op de zondagochtend is het doel door middel van oefeningen de mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit te verbeteren. Allemaal om er in de WOD baat bij te hebben.