Frequently Asked Questions (FAQ’s)

Nee, je dient eerst deel te nemen aan het ON RAMP programma van 2 sessies a 1,5 uur met je eigen Personal Trainer voordat je aan de WODs deel kunt nemen. Na deze periode kun je direct starten met de WODs. Wanneer jij reeds ervaring hebt met de 9 fundamentele bewegingen en je kan ons dit aantonen, kun je gelijk deelnemen aan de WODs.
Jazeker. Dit kan 1-op-1, maar is ook beschikbaar voor privé groepen zoals bijvoorbeeld een sportteam. Personal training is uitermate geschikt om snel een specifiek doel te bereiken en wordt volledig afgestemd op jouw/jullie wensen en doelstellingen.
CrossFit en gewichtsverlies zijn goed met elkaar te combineren. Bewegen en met name op je voeding letten, zijn twee zaken die je helpen bij afvallen. Trainen is alleen effectief in combinatie met goede voeding, voldoende rust en herstel. Een juist aangemeten voedingspatroon zorgt niet alleen voor het behalen van je doelstelling, maar ook voor meer energie gedurende de dag en nog belangrijker: een goede gezondheid.
Wanneer je besluit om lid te worden, betaal je bij een proefmaand het bedrag met je pinpas. Bij een abonnement voor 12 maanden kun je kiezen voor betaling ineens per pin of maandelijks per automatische incasso (de dag van inschrijving geldt als ingangsdatum van je lidmaatschap).
Ja, we werken in kleine groepen van maximaal 8 personen. Inschrijven is dus verplicht om jezelf van een plek te verzekeren. Wij werken met een online reserveringssysteem om je aan te melden voor de lessen. Bij aanvang ontvang je 50 reserveringcredits ter waarde van €50,00. Je kunt hiermee vijf trainingen inplannen op een door jou bepaald moment.

Aanmelden:
’s ochtends tot 1 uur voor de training
’s avonds tot 0,5 uur voor de training

Afmelden:
’s ochtends tot 2 uur voor de training
’s avonds tot 1 uur voor de training

Wanneer je je niet op tijd afmeldt via ons system (= no show) verlies je per les 10 reserveringscredits. Deze kun je eventueel terugverdienen door 100 Burpees te doen of een bedrag van €10,00 te betalen.

Ja, op http://map.crossfit.com via de Affiliate Finder Map zijn wij te vinden als officieel erkend Affiliate. Via http://trainerdirectory.crossfit.com kun je ook zien welke CrossFit Certificaten onze trainers specifiek behaald hebben.